Lianne Laurijssens

Op deze pagina

Ontmoet Lianne

Lianne Laurijssens heeft in 2010 de HBO-opleiding Officemanagement afgerond. Sinds 2012 vervult zij de functie van Officemanager / PA. ‘Deze baan is mij op het lijf geschreven. Het is een zeer uitdagende en gevarieerde job waarin ik al mijn energie en enthousiasme kwijt kan.'

Lianne en Kneppelhout

In de rol van Officemanager is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het kantoor. Alle dagelijkse activiteiten zijn erop gespitst, ‘alles’ binnen kantoor zo soepel mogelijk te laten verlopen. Portefeuilles die onder haar vallen zijn IT, Front Office, huisvesting en Facilitaire zaken. Haar werkstijl als leidinggevende van Front Office kenmerkt zich het best als dienend leiderschap: anderen in hun kracht zetten om zo samen goed te presteren. IT eerstelijns taken, zelfstandig draaien van IT projecten, ze draait haar hand er niet voor om. Ook het coördineren van interne verhuizingen, interne verbouwingen en contractbesprekingen met een wijd scala aan leveranciers behoren tot haar takenpakket.

In de rol van Personal Assistant is zij ontzorger en de spreekwoordelijke ‘spin in het web’ als rechterhand van de Managing Director, en biedt zij ondersteuning op maat. Niet alleen de complexe agenda en de notulen van de bestuursvergadering vallen daaronder; ook het actief meedenken over bestuursaangelegenheden is part of the job.

Ook niet onbelangrijk: ze beschikt over een goede dosis humor en heeft nooit een ochtendhumeur!

Lianne Privé

Naast mijn werk bij Kneppelhout, heb ik een eigen bedrijf in fotografie. Ik ben een reportagefotograaf (bruiloften) pur sang, waardoor de focus ligt op het vangen van momenten die gebeuren, in plaats van beelden en poses te ensceneren. Daarnaast werk ik met de Moment Design techniek, wat kort inhoudt dat ik samen met de klant een ontspannen sfeer creëer tijdens de shoot, wat ervoor zorgt dat er geen lach hoeft te worden gevraagd, omdat deze al op natuurlijke wijze ontstaat. En alleen dan kan juist de oprechte emotie worden vastgelegd.

In mijn vrije tijd winkel en tuinier ik graag, en struin ik voor onspanning (Belgische) vintage markten af, met als ultiem doel het vinden van vergeten schatten uit vervlogen tijden...

 

Functies

Office Manager / PA