Lin Li

Op deze pagina

Ontmoet Lin

Lin begon haar Nederlandse carrière in Amsterdam in 2006 en sloot zich in 2009 aan bij Kneppelhout. Zij is een ervaren juridisch en zakelijk adviseur voor Europese en Aziatische ondernemingen. Voor haar klanten is Lin het aanspreekpunt op het gebied van investeringen en zakelijk activiteiten in China en Europa.

Ze heeft honderden bedrijven geadviseerd, niet alleen op juridisch gebied maar ook vanuit zakelijk en cultureel oogpunt. Lin heeft een bewezen track record in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en fiscaal recht, internationale investeringen, fusies en overnames, immigratie, het opstellen van contracten, onderhandelingen en de uitvoering daarvan. Ook heeft Lin ruime ervaring in tal van industrieën, variërend van media, farmaceutische, landbouw, logistiek, textiel, non-profit, ICT, elektronica, chemie, productie, financiën & verzekeringen, duurzame energie tot luchtvaart, uitgeverijen en de financiële sector.

Lin en Kneppelhout

‘Ik heb voor Kneppelhout gekozen vanwege de kwaliteit van de dienstverlening, de scherpe tarieven, betrokkenheid van advocaten, de oplossingsgerichte benadering en korte communicatielijnen en de sectorale aanpak van het kantoor. In mijn vrije tijd houd ik van reizen en salsa dansen. Reizen helpt me om mijn blik op de wereld te verbreden en salsa versterkt mijn passie voor leven en werken.’

Functies

Director China practice