Madelon Malcontent

Op deze pagina

Ontmoet Madelon

Na het volgen van drie verschillende opleidingen, van multimedia vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht tot master communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg, heeft Madelon verschillende rollen binnen haar vakgebied vervuld – zowel aan bureauzijde als intern bij diverse organisaties. ‘Ik vind het geweldig om na te denken over de verschillende manieren waarmee je een boodschap naar buiten kunt brengen. Door grafisch en/of tekstueel input te leveren kom je altijd tot een passend resultaat gericht op jouw doelgroep en vaak met verassend resultaat.’ Voordat ze in juli 2018 aan de slag ging bij Kneppelhout & Korthals Advocaten werkte ze bij een internationaal advocatenkantoor. 

Madelon en Kneppelhout

‘Werken met gedreven mensen, in een team waarbij ik mijn creativiteit kwijt kan in diverse projecten geeft mij de focus die ik nodig heb voor mijn vakgebied.’ Dit is waarom Madelon zo graag bij Kneppelhout werkt. Ze denkt graag na over hoe interne & externe communicatie kan bijdragen aan de kantoorstrategie – en welke marketing communicatie aspecten hierbij aan te pas komen. Ook de manier waarop Kneppelhout buiten de gebaande lijnen werkt aan klanttevredenheid is iets wat haar aanspreekt in het oer-Rotterdamse kantoor. Het creëren van infographics, maken van video’s en schrijven van website content sluit hier naadloos bij aan.

Madelon privé?

‘Ik heb een passie voor tekenen en schilderen. Sporten vind ik een belangrijke uitlaatklep, ik hockey bij Hockeyclub Rotterdam en loop graag hard. Daarnaast is reizen een van mijn favoriete bezigheden: binnenkort gaat een droom in vervulling met een rondreis door Japan.’

Functies

Marketing & Communicatie Specialist