Marc Padberg

Op deze pagina

Ontmoet Marc

Marc Padberg is de Managing partner van Kneppelhout en Korthals. Daarnaast richt hij zich op de business, bouwt hij aan nieuwe initiatieven en begeleidt hij jong talent.

Marc is een allround en zeer ervaren Commercial- & Litigation Lawyer met groot gevoel voor mensen, zaken en situaties. Hij wordt regelmatig aangezocht als arbiter of mediator. Zijn belangrijkste expertise ligt op het gebied van internationale handel, sancties en export control, verzekering, Transport (Sea, Air & Road) en havenactiviteiten. Chambers schreef in 2011 over hem: ‘Indrukwekkende deskundigheid bij het behandelen van complexe zaken.’ Marc is als arbiter en mediator verbonden aan UNUM

Om zijn inzichten te delen en het vak te verrijken, publiceerde hij talrijke artikelen voor nationale en internationale juridische tijdschriften. Mede hierdoor is hij een veel gevraagd spreker op seminars en congressen. Marc is jong van hart, enthousiast en actief, zowel in zijn werk als privé.

Kneppelhout is onder andere lid van DeltalinqsNMTFenex en de VNAB. Marc is (buitengewoon) lid en binnen Kneppelhout de contactpersoon.

Marc en Kneppelhout

‘Ik geloof dat het altijd beter kan, zeker in de juridische dienstverlening, en in de achterkant van het gelijk. Bij Kneppelhout denken ze ook zo. Ik zoek graag naar de nuance en ik kan mij goed verplaatsen in de wereld van de klant. Ik hou van tennissen, roeien, skiën en wandelen en wil altijd winnen. Ik heb een zwak voor mensen. Ik hou ervan om als team te werken en te zien hoe jonge mensen zich ontwikkelen en zaken aanpakken. Plezier maken vormt daar ook een wezenlijk onderdeel van.’

Functies

Partner, Managing partner, Advocaat

Branchegebieden

Specialismen