Marc van der Velden

Op deze pagina

Ontmoet Marc

Marc studeerde werktuigbouwkunde aan de TU Delft en heeft daarbij de masteropleidingen Advanced Mechatronics en Physics Education met goed gevolg afgerond. Na zijn studie is Marc in 2005 aan de slag gegaan als wetenschappelijk onderzoeker/docent bij de TU Delft. Marc begon zijn carrière in het intellectueel eigendom in 2008 bij Exter Polak & Charlouis (EP&C) waar hij in 2011 beëdigd werd als Nederlands en Europees octrooigemachtigde en in 2013 de Beroepsopleiding Benelux merken- en modellengemachtigden succesvol afrondde. In 2015 is Marc begonnen als zelfstandig octrooigemachtigde en sinds 1 februari 2017 is Marc verbonden aan Kneppelhout. Bij zijn cliënten staat Marc bekend als duidelijk, snel van begrip en breed geïnteresseerd.

Marc en Kneppelhout

“Kijk verder dan je neus lang is”, dat kreeg Marc al vanaf jongs af aan mee. Kneppelhout en Marc vonden elkaar dan ook door over de grenzen van hun vakgebied te kijken en de gezamenlijke visie te hebben dat de klant centraal staat en beter geadviseerd kan worden door de krachten te bundelen in plaats van elkaar te beconcurreren. Marc en Kneppelhout vullen/voelen elkaar daarom goed aan.

Marc Privé

In zijn vrije tijd brengt Marc veel tijd met zijn gezin door. Samen sporten, muziek maken, maar ook lekker op de bank naar een serie kijken zorgen dan voor de nodige ontspanning naast een druk werkleven. Verder kan je Marc regelmatig in een dojo vinden waar hij zijn energie kwijt kan en weer vind op de judomat, ook door les te geven aan de allerkleinsten.

Functies

Patent Attorney