Marleen Rossen

Op deze pagina

Ontmoet Marleen

Na het afronden van mijn MBO directiesecretaresse diploma ben ik gaan werken voor verschillende bedrijven in functies als personal assistant of office manager, met altijd wel een stukje HR. Toen ik de kans kreeg om bij een grote verzekeraar het HR stuk op te gaan zetten greep ik dit meteen met beide handen aan en heb hierin echt mijn passie gevonden. Inmiddels heb ik ook mijn HBO AD Office Management aan Schoevers afgerond om me verder teontwikkelen in de HR wereld. In mei 2018 ben ik gestart bij Kneppelhout & Korthals Advocaten op de HR afdeling en ga samen met de HR manager deze afdeling verder uitbouwen.

Marleen en Kneppelhout

In de advertentie die Kneppelhout had geplaatst stond “een Rotterdams kantoor met een Rotterdamse mentaliteit”. Kortom niet lullen maar poetsen! Dat is voor mij precies de goede werkomgeving waar ik mij in thuis voel. Daarnaast is de sfeer onderling informeel wat ik erg prettig vind.

Marleen privé?

Ik ben mama van twee meisjes (2,5 jaar en 4 jaar) dus daar ben ik buiten mijn werk erg druk mee. Ik ben vier dagen per week aan het werk en een dag thuis met de meisjes om leuke dingen te doen. Daarnaast ben ik voorzitter van de Oudercommissie van het kinderdagverblijf waar de jongste naartoe gaat. Ook ga ik graag hardlopen en haal ik af en toe mijn naaimachine tevoorschijn.

Functies

Medewerker HRM & Recruitment