Nick van de Vathorst

Op deze pagina

Ontmoet Nick

Nick is afgestudeerd in 2016 in de richtingen ‘Intellectueel Eigendom, Internet & ICT’ en Privaatrecht aan de VU Amsterdam. Zijn passie voor IE/IT komt voort uit zijn interesses voor intellectuele creaties, technologie en innovatie. Gedurende zijn studie heeft hij diverse artiesten, producers en evenementenorganisaties bijgestaan bij intellectuele eigendomskwesties. Direct na afstuderen heeft Nick tevens ervaring opgedaan middels stages bij een aantal (middel)grote advocatenkantoren en Fox-IT. Sinds maart 2017 is Nick werkzaam als advocaat bij Kneppelhout & Korthals.

Nick en Kneppelhout

Nick weet als geen ander wat de werkmentaliteit van Rotterdam inhoudt. Mouwen opstropen, schouders eronder en geen gezeur! Kneppelhout & Korthals past uitstekend bij hem. Hij staat nooit stil, denkt voorruit en streeft altijd naar het beste resultaat voor de klant. Voor Nick geldt dan ook de slogan ‘Every finish line is the beginning of a new race.’

Nick privé

Als voormalig professioneel DJ is Nick in zijn vrije tijd graag bezig met muziek. Daarnaast houdt hij van reizen. Van een roadtrip langs de kust van Australië tot een safari in Zuid-Afrika. De bucketlist van Nick is nog lang niet afgewerkt.

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen