Nienke van den Bosch

Op deze pagina

Ontmoet Nienke

Nienke is momenteel bezig met haar laatste bachelorjaar voor de studie Rechtsgeleerdheid. Zij volgt haar bachelor aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, waar zij tevens haar master Arbeidsrecht wil volgen. Gedurende haar bachelor is Nienke druk bezig geweest met het opdoen van praktijkervaring. Zo heeft zij tijdens haar studie meerdere rechtsvragen beantwoord als vrijwilliger voor de Rechtswinkel Dordrecht. Tevens heeft zij meerdere stages gelopen, waaronder bij Kneppelhout. Na de stage bij Kneppelhout, is Nienke sinds augustus 2020 bij Kneppelhout werkzaam als werkstudent.

 

Nienke en Kneppelhout

Nienke heeft Kneppelhout leren kennen tijdens een pleittraining van pleitdispuut D.J. Veegens. Nadat Nienke zelf had mogen pleiten en de kantoorgenoten had leren kennen tijdens de borrel, raakte zij geïnteresseerd in het kantoor en begon zij met een stage en vervolgens een werkstudentschap op de praktijkgroep Arbeidsrecht bij Kneppelhout.

 

Nienke privé

Ik ga graag naar familie en vrienden. Tevens blijf ik graag actief en ben ik dan ook vaak aan het zwemmen of aan het hardlopen.

Functies

Juridisch Medewerker