Niko Oertel

Op deze pagina

Ontmoet Niko

Altijd geïnteresseerd en nieuwsgierig heeft Niko, opgegroeid en opgevoed in Duitsland, steeds ook een blik over de grenzen van Duitsland gehad. Tijdens zijn juridische opleiding en werk heeft hij op die manier professionele werkervaring als jurist in de VS, Zambia, Zwitserland en Singapore opgedaan. Na meer dan zes jaar als Rechtsanwalt bij een nichekantoor in Hamburg met een focus op de maritieme industrie, waar Niko zich in het handels- en ondernemingsrecht heeft gespecialiseerd, heeft hij de beslissing genomen naar Nederland te komen. Niko is toegelaten als Duits Rechtsanwalt en als Nederlandse advocaat. Hij is in Duitsland magna cum laude gepromoveerd als Dr. jur. met een vennootschapsrechtelijke onderwerp en Duits Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht.

Niko & Kneppelhout

Niko is als hoofd van de German Desk bij Kneppelhout de schakel naar de Duitstalige landen. Duitstalige cliënten met belangen in Nederland alsmede Nederlandse cliënten met belangen in Duitstalige landen komen bij hem terecht. Hij heeft een hands-on mentaliteit en een klare focus op de belangen van zijn cliënten.

Niko Privé

Ook in zijn vrije tijd zijn nieuwsgierigheid en actief zijn bepalend voor Niko: denk aan het lezen van boeken en kranten, maar ook aan diverse sporten zoals hardlopen (marathon en obstacle runs), wielrennen, voetballen, skieën en zeilen. Daarnaast kan Niko ook prima bij een kopje koffie in een café tot rust komen terwijl hij de mensen aan zich voorbij ziet trekken.

Functies

Advocaat, Rechtsanwalt

Branchegebieden

Specialismen