Nina Witt

Op deze pagina

Ontmoet Nina

Nina heeft haar bachelor behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en haar master (cum laude) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij is advocaat sinds 2012. Van jongs af aan houdt Nina zich al bezig met theater en muziek en zo was het intellectuele eigendomsrecht voor haar een logische keuze. Na haar start in de advocatuur heeft zij een aantal jaren als bedrijfsjurist en advocaat in het Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam gewerkt bij het Technology Transfer Office. Nina is dan ook goed bekend met het recht in de zorg en het wetenschappelijk onderzoek. Zij heeft een ruime ervaring met adviseren en contracteren inzake (klinische) studies, uitwisseling van (patiënten)data en -materialen voor onderzoeksdoeleinden, sponsoring van onderzoek, valorisatie en het beschermen, exploiteren en handhaven van intellectuele eigendomsrechten. Nina werkt sinds 1 mei 2018 bij Kneppelhout & Korthals Advocaten en houdt zich graag bezig met intellectuele eigendom (o.a. merkenrecht, auteursrecht), privacy, contracten, onrechtmatige perspublicaties, portretrecht en gerelateerde vraagstukken en procedures. Zij focust zich onder meer op de creatieve sector en de Life Sciences & Health branche.

Nina en Kneppelhout

Als geboren Rotterdammer voelde Nina zich hier meteen thuis. Bij Kneppelhout & Korthals Advocaten bestaat voor Nina alle ruimte om zich toe te leggen op de rechtsgebieden waar zij interesse in en ervaring mee heeft. Collega’s zijn gedreven, recht door zee en toegankelijk. Dit, samen met de specifieke kennis van en daadwerkelijke interesse in de branche waarin de cliënten van ons kantoor opereren, spreekt Nina erg aan.

Nina privé

In haar vrije tijd sport Nina een aantal keer per week en speelt zij graag piano. Daarnaast brengt zij graag een bezoek aan het theater, de bioscoop, een borrel of een goed restaurant. Nina is ook dol op lezen en gaat graag op reis.

Functies

Advocaat

Branchegebieden