Pascale Kos

Op deze pagina

Ontmoet Pascale

Pascale studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar master Informatierecht specialiseerde zij zich in het intellectuele eigendomsrecht. Gedurende haar studie liep Pascale verschillende stages, zowel binnen als buiten de advocatuur. Ook werkte zij bij rechtswinkel Clinic, gespecialiseerd in juridisch advies op het gebied van intellectuele eigendom, technologie en ICT. Sinds augustus 2015 is Pascale werkzaam als advocaat en in maart 2017 maakte zij de overstap naar Kneppelhout & Korthals.

Pascale en Kneppelhout

“Een advocaat is er niet uitsluitend om ingewikkelde juridische problemen op te lossen. Het feit dat Kneppelhout zich niet alleen richt op ondernemers maar de business van deze ondernemers ook succesvol probeert verder te helpen, sluit perfect aan bij mijn idee als advocaat toegevoegde waarde te bieden.”

Pascale privé

In haar vrije tijd sport Pascale graag. Doorgaans CrossFit en hardlopen, maar in de winter staat Pascale ook graag op ski’s of snowboard in de Oostenrijkse Alpen. Naast deze sportieve vakanties boekt Pascale regelmatig een citytrip, daarbij zijn de Scandinavische steden favoriet.

Functies

Advocaat

Branchegebieden

Specialismen