Petra Chao

Op deze pagina

Ontmoet Petra

Petra Chao is in december 2015 Cum Laude afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting civiel recht. Daarbij heeft zij zich gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en schreef zij haar master scriptie over de uitleg van de verzekeringsovereenkomst ten behoeve van een derde. Petra heeft ook een semester gestudeerd aan de Universät Wien. Daarnaast heeft Petra tijdens haar studie praktijkervaring op gedaan bij diverse (grote) advocatenkantoren onder andere als juridisch assistent.

Petra en Kneppelhout

Sinds januari 2016 is Petra werkzaam bij Kneppelhout op de afdeling handel, industrie en logistiek (HIL). Daar houdt zij zich bezig met (Europees) douanerecht, civiele cassatie, procesrecht, verzekeringsrecht, transportrecht en (internationaal) handelsrecht. Petra heeft voor Kneppelhout gekozen mede vanwege de succesvolle op de haven gerichte praktijk. 

Petra privé

In haar vrije tijd doet Petra aan yoga. Daarnaast maakt ze met veel plezier mooie reizen. Zo heeft ze een jaar gereisd door onder andere Mongolië, Rusland en China en heeft ze bijvoorbeeld te voet een tocht afgelegd langs de kust van Portugal via de Rota Vicentina.

Functies

Advocaat

Specialismen