Sarah Zadeh

Op deze pagina

Ontmoet Sarah

Sarah is in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (Gezondheidsrecht) en aan de Universiteit Leiden (Encyclopedie van het Recht) en schreef haar scripties resp. over eHealth applicaties en de grenzen van internetregulering. Ook heeft ze aan de London School of Economics and Political Science gestudeerd, waar ze een cursus heeft gevolgd op het gebied van Cyber Law. Gedurende haar studie heeft ze stage gelopen bij een aantal grote en middelgrote advocatenkantoren.

Na haar studie is Sarah werkzaam geweest als Junior Legal Counsel IT & Privacy bij een grote zorginstelling. Sinds januari 2018 is Sarah werkzaam bij Kneppelhout op de sectie IE, IT & Privacy, waar zij zich met name bezig houdt met IT & Privacy.

Sarah en Kneppelhout

“Zowel het IT- als privacyrecht zijn rechtsgebieden met een sterk technisch component. Je moet de technologische ontwikkelingen op de voet volgen én begrijpen om een vertaalslag te kunnen maken van de technische toepassingen van de klant naar een praktisch juridisch advies. Dat vind ik ontzettend uitdagend!”

Sarah privé?

“Naast mijn werk vind ik het belangrijk om te kunnen ontspannen. Ik ga dan ook regelmatig met vrienden uiteten of op een korte citytrip. Daarnaast game ik graag en ben ik momenteel bezig met een cursus Full Stack Software Development.”

Functies

Advocaat

Specialismen