Tanja Oosterman - van Leeuwen

Op deze pagina

Ontmoet Tanja

In 2009 is Tanja bij toeval en zonder enige relevante kennis de merkenwereld ‘ingerold’. Dit was bij een merkenbureau in Rotterdam en vanaf dag 1 bleek deze wereld enorm uitdagend en afwisselend. Na deze periode heeft ze bij een merkenbureau in Breda haar werkzaamheden en kennis nog verder uitgebreid. De diversiteit aan werkzaamheden in vaak complexe processen en met verschillende wet- en regelgeving in landen wereldwijd zorgt er mede voor dat het werk voor Tanja boeiend en uitdagend blijft.

Tanja en Kneppelhout

Vanaf september 2018 werkt Tanja bij Kneppelhout & Korthals Advocaten voor de merkendesk van de sectie IE. Hier heeft ze zich vanaf dag 1 meteen welkom gevoeld. De informele en open sfeer maakt het werk extra prettig. Daarnaast is het prachtige uitzicht over De Maas natuurlijk ook niet verkeerd. Samen met haar collega’s zorgt ze ervoor dat alle procedures rondom de merken- en modellenregistraties goed verlopen.

Tanja privé

“Mijn vrije tijd breng ik graag door in ons chaletje in Zeeland. Verder ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en kan ik erg genieten van een stedentrip of lekker uit eten gaan, waarbij de Italiaanse keuken favoriet is.”

Functies

Trademark Assistant

Specialismen