Ying Liu

Op deze pagina

Ontmoet Ying

Ying Liu is afgestudeerd in internationaal civiel recht en ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden. Hiervoor heeft zij parttime gewerkt bij een Zuid-Koreaans modebedrijf binnen de IE sectie van de juridische afdeling. Daarnaast heeft ze tijdens haar studie in China ook deelgenomen in de Student Legal Assistance Center, waarbij ze minderbedeelde groepen ondersteunde met juridische vraagstukken. 

Ying en Kneppelhout

Ying spreekt vloeiend Engels en Chinees en een beetje Frans en Japans. Ze werkt sinds mei 2016 in de China Practice bij Kneppelhout, waar ze Chinese klanten helpt die zaken doen in Nederland en vice versa. Onze China Practice is een professionele afdeling die al 10 jaar actief zaken doet. Binnen het team verwacht Ying een positieve groeiontwikkeling te realiseren op zowel juridisch als zakelijk gebied. 

Ying Privé

“Ik hou van reizen en onze mooie wereld te verkennen. In plaats van ontspannen op een zonnig strand, geef ik de voorkeur aan extreme sports om mijn doorzettingsvermogen te stimuleren. Daarnaast hou ik mij graag bezig met kalligrafie.

Functies

Associate China Practice

Specialismen