Over ons

Kneppelhout - in 1979 opgericht door Jan Kneppelhout en Benk Korthals (Minister van Justitie in het kabinet Kok II en Minister van Defensie in Balkenende I) - is een middelgroot full service advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers in de handel, industrie, maritieme sector, transport, export, bouw, vastgoed en telecom. Ondernemers die iets maken, merken bouwen, handel drijven, financieren en exporteren. Ondernemers die hun nek uitsteken maar hun hoofd niet willen verliezen.

Onze advocaten hebben alle expertise in huis om ondernemers perfect bij te staan, maar onze klantbenadering en service is wat ons echt de moeite waard, anders en bijzonder maakt. We beginnen bij de klant en zijn wereld en zien klantbeleving en –tevredenheid als the holy grail voor langdurige samenwerking.

Het is kortom onze missie en permanente opdracht om ‘klanten succesvol verder te helpen’. Wij willen onze klanten helpen succesvol te ondernemen door een business partner te zijn die proactief en pragmatisch adviseert, juridische barrières wegneemt, altijd een stap extra zet en klantbeleving centraal stelt.