Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers op de lange termijn ook kosten besparen. Bij Kneppelhout besteden wij veel aandacht aan dit begrip. Wij vinden dit belangrijk omdat wij de wereld van de klant goed willen kennen, en ook onze klanten streven een gezonde omgeving na. Daarnaast leeft het sterk binnen de jongere generatie.

RTL Z interviewde in de maand november 2020 onze Managing Partner Marc Padberg, voor de serie 'Doe maar duurzaam', dat gaat over duurzaam ondernemen, duurzame technieken en diensten. Bekijk de video.

En omdat ‘een goed milieu’ verdergaat dan de eigen achtertuin en we inmiddels allemaal weten dat ieder kind naar school wil, zijn wij een samenwerking als ‘Business Buddie’ aangegaan met Unicef. Lees er hier meer over en zie hoe wij bijdragen aan dit project in Ivoorkust.