Visie

Wij geloven dat het anders moet en beter kan. Als bij advocaten wordt gedacht aan duur, vervelend en een noodzakelijk kwaad dan doen we iets niet goed. Wij geloven dat we meerwaarde moeten leveren, in ieder opzicht. Een goede prijs/kwaliteit verhouding, een brede en hoogwaardige dienstverlening, betere service en oprechte menselijke belangstelling. Bij middelgrote kwaliteitskantoren wordt het verschil gemaakt in de manier van samenwerken, de intensiteit van de relatie en de effectiviteit van de oplossing. De pijlers onder onze visie zijn:

Service

De beste service leveren en de klantrelatie als onderscheidende factor zien.

Cultuur

Een op de klant gerichte en flexibele bedrijfscultuur waarin onze CARE-waarden geleefd worden en we op z’n Rotterdams de mouwen opstropen.

Full service specialisten

Alle kennis en specialismen in huis hebben om bedrijven en overheden in de breedte te kunnen bedienen aangevuld met specialismen die niet overal voorhanden zijn.

Middelgroot kantoor

Groot genoeg om de kwaliteit te borgen, klanten optimaal te kunnen bedienen en omvangrijke zaken te kunnen behandelen en klein genoeg om elkaar te kennen, te respecteren en er samen wat van te maken.

Klantgerichte organisatie

Door ons te organiseren naar marktsegmenten neemt onze kennis van klanten en hun business toe alsmede ons vermogen om effectief te zijn en te anticiperen.