Specialismen

Specialisten die u verder helpen

Kneppelhout & Korthals is een middelgroot full service kantoor. Dat is belangrijk voor u, dat roepen wij al jaren. Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk voor u? Middelgroot heeft als voordeel dat we klein genoeg zijn om te elkaar kennen, te respecteren en er samen wat van te maken. Maar wij zijn groot genoeg om belangrijke en omvangrijke zaken te kunnen behandelen. Wij bundelen onze krachten en hebben geen last van de wet van de verminderde meeropbrengst.

Specialist, geen generalist

Full service betekent dat wij u met alle relevante specialismen effectief en efficiënt kunnen bijstaan. Vanzelfsprekend doen wij daarbij een stapje meer en stemmen wij onze diensten af op uw situatie en op u als ondernemer. Want specialisten zijn net iets sneller, adequater en beter geïnformeerd dan generalisten.

Niet alleen meedoen, maar ook winnen

Bij Kneppelhout werken specialisten die alles weten van bijvoorbeeld internationale handel, douanezaken, navorderingen, ketenaansprakelijkheid, specifieke arbeidsrechtelijke zaken, patenten, boekenonderzoek, doorstarts en juridische structuren. Onze advocaten en medewerkers werken op zeer hoog niveau. Dat moet, want wij willen niet alleen meedoen, maar ook winnen. Hoe en wat zij doen en wat daar voor u de meerwaarde van is, laten we u graag zien.

Ons grootste specialisme is teamwerk

Synergie en samen zijn onze toverwoorden. Want in de praktijk zijn veel zaken multidisciplinair en hebben een internationaal component. Denk aan een fusie waarin alle bedrijfs- en juridische aspecten belicht moeten worden, privaatrechtelijke posities, aansprakelijkheden, commerciële contracten, arbeidsrechtelijke zaken en intellectueel eigendom.

Wij pakken deze zaken gezamenlijk aan. Hebben we een bepaald specialisme niet in eigen huis (bijvoorbeeld tax) dan betrekken wij daar externe specialisten bij. Ook ons internationale netwerk heeft zeker een meerwaarde voor uw onderneming. Onze wereld houdt, zeker voor ondernemers, niet op bij de landsgrenzen, de Nederlandse taal en het Nederlands recht.

Bij vragen kunt u contact opnemen met een van onze specialisten