Werken bij

Direct naar de vacatures

Kneppelhout is meer dan gewoon een advocatenkantoor. Bij ons staan persoonlijke ontwikkeling en samenwerking centraal. Doordat wij een middelgroot kantoor zijn, krijg je snel zelf verantwoordelijkheid en mag jij vanaf het begin laten zien wat je in huis hebt. Je hoeft niet direct alles te weten, maar je moet het wel aandurven om het beste uit jezelf te halen en dat te laten zien! 

Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk, maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dit gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Daarnaast werk je vanuit een kantoor met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam: je ziet de Van Brienenoordbrug, de Kuip, het Unilevergebouw, de Maas, de rechtbank, de Erasmusbrug en de markt inclusief de nieuwe Markthal vanaf je werkplek liggen.

Wij werken vanuit ons kantoor aan de Boompjes in het centrum van Rotterdam voor onze klanten. Kneppelhout richt zich enkel op de commerciële praktijk; vooral op grote en middelgrote ondernemingen (alles groter of gelijk aan de bovenkant van het MKB-segment), centrale en lokale overheden, non-profit instellingen en andere organisaties binnen de sectoren Food & Health, FMCG & Retail, Internationale handel & Logistiek, IT & Telecom, Maakindustrie, Offshore & Maritieme industrie, Overheid & Instellingen, Vastgoed en Verzekeraars en Financiële instellingen. Geografisch zijn er in beginsel geen marktgrenzen en opereert K&K in het groot Rotterdamse, door heel Nederland, maar ook (ver) daarbuiten. Lees: China, Vietnam en Rusland.

Bij Kneppelhout werken meer dan 80 professionals. Dit maakt ons één van de weinige middelgrote kantoren in Rotterdam. Het is onze missie om klanten te helpen succesvol te ondernemen. Dit doen wij aan de hand van vier kernwaarden: Commitment, Actief, Respect en Effectief. CARE, wij zorgen voor onze klanten. Je ziet deze kernwaarden terug in de manier waarop wij met elkaar en met onze klanten omgaan. Wij zijn een partner die juridische oplossingen biedt, proactief adviseert en altijd dat ene stapje meer doet. Klanten helpen is de drijfveer voor iedereen die bij Kneppelhout werkt. Wij werken hard, maar er is ook tijd voor ontspanning, gezelligheid en sportiviteit.

Ik weet genoeg, laat me de vacatures zien!