Advocaten

Vacatures advocaten

 


Algemene informatie

Advocaat-stagiaires

Als je als advocaat-stagiaire bij Kneppelhout aan de slag gaat, dan ga je werken in een professionele en inspirerende omgeving waar iedereen elkaar kent. Je ontmoet klanten uit binnen- en buitenland. Je hebt je eigen verantwoordelijkheden en er is ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Hierin word je begeleid door betrokken advocaten. Wij verwachten dat je als advocaat-stagiaire, naast uitstekende juridische kwaliteiten, een ondernemende attitude en goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) hebt.

Advocaat-medewerkers

Als advocaat-medewerker specialiseer je je in één of meerdere rechtsgebieden. Daarnaast werk je in een brancheteam. Doordat je je niet alleen specialiseert in een rechtsgebied, maar ook focust op wat er speelt binnen die branche, ben je de juiste gesprekspartner voor de klant. Je denkt verder dan alleen de juridische context en anticipeert op veranderingen in de branche die op je klanten van invloed kunnen zijn.

Wij bieden advocaat-medewerkers de gelegenheid om aanvullende specialisatie-opleidingen te volgen. Daarnaast kun je een internationale stage van een maand op een van de kantoren van de Parlex Group of European Lawyers doorlopen. Als advocaat-medewerker moet je naast uitstekende juridische kwaliteiten, een commerciële instelling, inlevingsvermogen en goede communicatie vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) hebben en ben je een strategische gesprekspartner voor je klant.

Solliciteren?

Spreekt het je aan om als advocaat-stagiaire of als advocaat-medewerker bij ons aan de slag te gaan? Kijk dan eerst bij Alle vacatures, want daar vind je alle openstaande vacatures. Zit daar niets passends tussen? Dan kun je een open sollicitatie sturen (incl. motivatiebrief , CV, cijferlijsten, stage-beoordelingen en eventuele referenties) naar Marije Levering.