Alle vacatures

Marketing en communicatie adviseur

Wij zijn op zoek naar een marketing en communicatie adviseur met 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie die Kneppelhout inhoudelijk gaat positioneren als meer dan gewoon een advocatenkantoor.

Bekijk hier de vacature


(Junior) Juridisch secretaresse

Heb jij je secretariële opleiding afgerond, heb je al enige ervaring én ben jij er klaar voor om een volgende stap te zetten in je carrière? Dan nemen wij je graag mee in de wereld van onze klanten. Ter ondersteuning van onze advocaten werk jij samen met hen voor onze klanten. Je bent hierin een belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de klant optimaal bediend wordt.

Bekijk hier de vacature


Advocaat-medewerker Fusies & Overnames

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met 3 – 5 jaar ervaring op het gebied van Fusies & Overnames. De sectie Ondernemingsrecht bestaat verder uit de teams Corporate Litigation & Advice, Financiering & Zekerheden en Mededinging.

Bekijk de vacature


Meewerkstage Marketing & Communicatie (4-6 maanden)

Geen rechtenstudent? Geen probleem. Voor elke HBO- of WO student is er plek binnen kantoor. Ter ondersteuning van afdeling Marketing & Business Development zijn wij op zoek naar een enthousiaste student, die momenteel een marketing-en/of business development gerelateerde opleiding volgt. Het gaat om een meewerkstage en geen afstudeerstage.

Bekijk de vacature