Alle vacatures

Marketing en communicatie adviseur

Wij zijn op zoek naar een marketing en communicatie adviseur met 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie die Kneppelhout inhoudelijk gaat positioneren als meer dan gewoon een advocatenkantoor.

Bekijk hier de vacature


Management Assistant Sales

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een dynamische organisatie met een echte Rotterdamse mentaliteit? Kneppelhout & Korthals Advocaten, the legal gateway to Europe, biedt jou een kans om te werken bij het meest ambitieuze advocatenkantoor van Nederland. Voor onze afdeling Sales & Marketing zijn wij op zoek naar een enthousiaste sales Management Assistant Sales, die van aanpakken weet.

Bekijk hier de vacature


(Junior) Juridisch secretaresse

Heb jij je secretariële opleiding afgerond, heb je al enige ervaring én ben jij er klaar voor om een volgende stap te zetten in je carrière? Dan nemen wij je graag mee in de wereld van onze klanten. Ter ondersteuning van onze advocaten werk jij samen met hen voor onze klanten. Je bent hierin een belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de klant optimaal bediend wordt.

Bekijk hier de vacature


Managing Director

Kneppelhout is een sterk internationaal georiënteerd, maar echt Rotterdams kantoor met uitzicht over de Maas en de havens. The legal gateway to Europe. 85 medewerkers, waarvan 13 partners, aan grote werkeilanden. Customer intimacy is dominant aanwezig: gaan voor de klant, hun business écht willen begrijpen. Bijzondere focus op Azië. Klanten worden periodiek en gestructureerd naar beleving, behoeften en bevindingen gevraagd; reviews ongeacht de inhoud openlijk online geplaatst. Geen eenvormigheid maar hard bouwen aan haar merk en de toekomst. Een advocaat als MD? Nee dus. Gezocht: een statutair directielid, academisch geschoold, met ruime leidinggevende ervaring in organisaties met professionals. Geeft de groei verder vorm. Inspireert, want heeft een visie. Weegt belangen, maar behoudt een helicopterview. Opgedane kennis wordt aangewend om visie te vertalen in concrete uitvoering. Tegelijkertijd: maakt keuzes, vernieuwt, bouwt aan strategische partnerships maar let op kwaliteit en kostenefficiëntie. Geeft sturing aan Finance, HR, ICT, Facilitair en Sales/Marketing.

Bekijk de positie hier: www.ebbinge.nl/28943


Advocaat-medewerker Fusies & Overnames

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met 3 – 5 jaar ervaring op het gebied van Fusies & Overnames. De sectie Ondernemingsrecht bestaat verder uit de teams Corporate Litigation & Advice, Financiering & Zekerheden en Mededinging.

Bekijk de vacature


Meewerkstage Marketing & Communicatie (4-6 maanden)

Geen rechtenstudent? Geen probleem. Voor elke HBO- of WO student is er plek binnen kantoor. Ter ondersteuning van afdeling Marketing & Business Development zijn wij op zoek naar een enthousiaste student, die momenteel een marketing-en/ of business development gerelateerde opleiding volgt. Het gaat om een meewerkstage en geen afstudeerstage.

Bekijk de vacature