Alle vacatures

Juridisch secretaresse

Heb jij je secretariële opleiding afgerond en ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Dan nemen wij je graag mee in de wereld van onze klanten. Ter ondersteuning van onze advocaten werk jij samen met hen voor onze klanten. Je bent hierin een belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de klant optimaal bediend wordt, de ‘spin in het web’. Bekijk hier de volledige vacature.

Gevorderd advocaat-stagiair/Beginnend advocaat-medewerker
(handel, transport, aansprakelijkheid en/of verzekering)

Ben jij een enthousiaste en gedreven advocaat, (bijna) in het bezit van jouw stageverklaring? Beschik je over kennis van en (proces-)ervaring opgedaan in het internationale handels-, transport-, aansprakelijkheids- en/of verzekeringsrecht? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact. Bekijk hier de volledige vacature.

Ervaren advocaat-medewerker (handel, transport, aansprakelijkheid, verzekering)

Ben jij een enthousiaste en gedreven advocaat die ruime kennis en (proces)ervaring heeft opgedaan in het civielrechtelijke (internationale) handels-, transport-, aansprakelijkheids- en/of verzekeringsrecht? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact. Lees hier de volledige vacature.

Marketing & Communicatie Specialist (80%)

Ben jij een Marketing & Communicatie specialist met een relevante HBO-opleiding en minimaal 4 jaar werkervaring? Voel jij je thuis in een innovatieve, professionele organisatie waarin gedrevenheid en klantgerichtheid centraal staan? Bekijk hier de volledige vacature. 

Medewerker HRM en Recruitment(MBO+) 24 uur/week

Ben jij een gedreven HR medewerker, met een jaar of 4 ervaring in de breedte van het HR-vak? Hebben HR-processen en –administratie voor jou weinig geheimen? Voel je je thuis in een werkomgeving met professionals en een Rotterdamse mentaliteit? En beschik je over initiatief en organisatietalent? Bekijk hier dan de volledige vacature.

Advocaat-stagiair of Advocaat-medewerker International Trade & Regulatory

Heb jij belangstelling om je te ontwikkelen tot advocaat International Trade & Regulatory? Bijvoorbeeld omdat je afgestudeerd fiscalist bent met ervaring op het gebied van internationale handel en douane. Of, ben je een gevorderd advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker en toe aan een volgende stap? En ben je op zoek naar een middelgroot kantoor met een collegiale sfeer, een Rotterdamse mentaliteit en ruimte voor initiatief en ontwikkeling? Bekijk dan hier de volledige vacature.

Advocaat-stagiair(e) Ondernemingsrecht

Heb jij je master Rechtsgeleerdheid afgerond met uitstekende resultaten en heb jij een aantoonbare focus op ondernemingsrecht? Ben je gedreven om je te ontwikkelen tot advocaat op het gebied van Corporate Litigation, Herstructurering, Financiering & Zekerheden? En zoek je als advocaat-stagiair een kantoor met ruimte voor samenwerking, initiatief, ontwikkeling en verantwoordelijkheid? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Bekijk hier de volledige vacature.