Studenten

Meet & Eat @Kneppelhout & Korthals

Iedereen moet eten, en bij zowel student als advocaat is een verzorgde lunch een welkom iets. Wil jij proeven van Kneppelhout & Korthals tijdens de Meet & Eat? Op ons kantoor in hartje Rotterdam organiseren wij iedere twee maanden een kennismakingslunch waarbij student en advocaat onder het genot van een wisselende lunch kennismaken met elkaar én het kantoor. 

Heb jij vragen voor één van onze advocaten óf ben je gewoon je boterham met pindakaas even zat: meld je dan nu aan voor de eerstvolgende lunch! 

Bij interesse kun je een mailtje (met je CV) sturen naar: mrb@kneppelhout.nl. Na ontvangst van je mail nemen we contact met je op.

Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees op tijd.

Een student-stage bij Kneppelhout?

Je kunt bij ons een (betaalde) student-stage volgen. Zo’n stage duurt twee maanden bij een sectie. Als student-stagiaire bij Kneppelhout draai je volledig mee binnen ons kantoor. Zo ga je mee naar zittingen en besprekingen met klanten. Daarnaast help je bij het onderzoeken van jurisprudentie en bij het maken van notities en processtukken. Ook word je betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Op deze manier krijg je een beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat. 

Tijdens je stage word je begeleid door een stagecoördinator. Hij of zij ziet toe op jouw introductie binnen kantoor en de voortgang van de stage. Je zit bij de advocaten op de werkvloer, hierdoor krijg je veel mee van de dagelijkse praktijk. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling.

Ben jij enthousiast en zou je graag stage willen lopen bij Kneppelhout? Upload dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en gewenste periode hier