Studenten

Een student-stage bij Kneppelhout?

Je kunt bij ons een (betaalde) student-stage volgen. Zo’n stage duurt twee maanden bij een sectie. Als student-stagiaire bij Kneppelhout draai je volledig mee binnen ons kantoor. Zo ga je mee naar zittingen en besprekingen met klanten. Daarnaast help je bij het onderzoeken van jurisprudentie en bij het maken van notities en processtukken. Ook word je betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Op deze manier krijg je een beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat. 

Tijdens je stage word je begeleid door een stagecoördinator. Hij of zij ziet toe op jouw introductie binnen kantoor en de voortgang van de stage. Je zit bij de advocaten op de werkvloer, hierdoor krijg je veel mee van de dagelijkse praktijk. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling.

Masterstudenten opgelet!

Interesse? Upload dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten, de gewenste periode en de sectie van jouw voorkeur hier

 

Meet & Eat @Kneppelhout & Korthals

Iedereen moet eten, en bij zowel student als advocaat is een verzorgde lunch een welkom iets. Wil jij proeven van Kneppelhout & Korthals tijdens de Meet & Eat? Op ons kantoor in hartje Rotterdam organiseren wij op regelmatige basis een kennismakingslunch waarbij student en advocaat onder het genot van een verzorgde lunch kennismaken met elkaar en studenten ons mooie kantoor kunnen bekijken. 

Heb jij vragen voor één van onze advocaten óf ben je gewoon je boterham met pindakaas even zat: meld je dan nu aan voor de eerstvolgende lunch! Staat er geen Meet & Eat gepland op de evenementenpagina, en lijkt het je wel leuk? Stuur dan een mailtje (met je C.V.) naar Marije Levering.