Studenten

Meet & Eat @Kneppelhout & Korthals

Iedereen moet eten, en bij zowel student als advocaat is een verzorgde lunch een welkom iets. Wil jij proeven van Kneppelhout & Korthals tijdens de Meet & Eat? Op ons kantoor in hartje Rotterdam organiseren wij op regelmatige basis een kennismakingslunch waarbij student en advocaat onder het genot van een verzorgde lunch kennismaken met elkaar en studenten ons mooie kantoor kunnen bekijken. 

Heb jij vragen voor één van onze advocaten óf ben je gewoon je boterham met pindakaas even zat: meld je dan nu aan voor de eerstvolgende lunch! 

Bij interesse kun je een mailtje (met je CV) sturen naar: Sandra Schuiling. Na ontvangst van je mail nemen we contact met je op.

Let op: wij houden de groep graag klein zodat er voldoende tijd is voor ieders vragen, er is dus een beperkt aantal plaatsen per Meet&Eat beschikbaar.

Een student-stage bij Kneppelhout?

Je kunt bij ons een (betaalde) student-stage volgen. Zo’n stage duurt twee maanden bij een sectie. Als student-stagiaire bij Kneppelhout draai je volledig mee binnen ons kantoor. Zo ga je mee naar zittingen en besprekingen met klanten. Daarnaast help je bij het onderzoeken van jurisprudentie en bij het maken van notities en processtukken. Ook word je betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Op deze manier krijg je een beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat. 

Tijdens je stage word je begeleid door een stagecoördinator. Hij of zij ziet toe op jouw introductie binnen kantoor en de voortgang van de stage. Je zit bij de advocaten op de werkvloer, hierdoor krijg je veel mee van de dagelijkse praktijk. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling.

Masterstudenten (civielrechtelijk) vastgoed- en/of bestuursrecht opgelet!

Zit je in je laatste studiejaar en wil je graag ervaring op doen op het gebied van (civielrechtelijk) vastgoed- en/of bestuursrecht? Voor de maanden juli & augustus en september & oktober hebben wij nog plaats voor student-stagiaires op onze sectie Vastgoed & Bestuursrecht.

Interesse? Upload dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en gewenste periode hier