Studenten

Kennismaken?

Regelmatig organiseren wij bij ons op kantoor informele kennismakings-bijeenkomsten voor studenten. Wil je nader kennis met ons maken? Meld je dan aan voor zo’n informele kennismaking. Wij vertellen je dan graag meer over ons kantoor en beantwoorden direct al je vragen! Aanmelden kan via het e-mail adres solliciteren@kneppelhout.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken.

Een student-stage bij Kneppelhout?

Je kunt bij ons een (betaalde) student-stage volgen. Zo’n stage duurt twee maanden. Als student-stagiaire bij Kneppelhout draai je volledig mee binnen ons kantoor. Zo ga je mee naar zittingen en besprekingen met klanten. Daarnaast help je bij het onderzoeken van jurisprudentie en bij het maken van notities en processtukken. Ook word je betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Op deze manier krijg je een beeld van de dagelijkse praktijk van de advocatuur en de eisen die worden gesteld aan een (beginnend) advocaat. 

Tijdens je stage word je begeleid door een stagecoördinator. Hij of zij ziet toe op jouw introductie binnen kantoor en de voortgang van de stage. Je zit bij de advocaten op de werkvloer, hierdoor krijg je veel mee van de dagelijkse praktijk. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling.

Voor 2017 zijn wij enkel nog op zoek naar ambitieuze masterstudenten met aantoonbare affiniteit voor vastgoed/bestuursrecht en mededingingsrecht. Voor student-stages in 2018 kan al worden gereageerd. Ben jij enthousiast en zou je graag een stage willen volgen bij Kneppelhout? Upload dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en gewenste periode hier