Support-staff

Onze advocaten kunnen alleen succesvol zijn, als zij over voldoende support kunnen beschikken: secretarieel, administratief, marketing, financieel, facilitair en human resources. Als we voor deze functiegebieden vacatures hebben, dan vind je die onder “Alle vacatures”. Open sollicitaties zijn welkom.

Marketing manager

Wij zijn op zoek naar een Marketing manager, voor ongeveer 15 tot 20 uur per week. In overleg met jou kijken we hoe deze uren over de week verdeeld kunnen worden.

Je werkt aan het versterken van het merk Kneppelhout. Dat bereik je door de relatie met bestaande klanten te versterken en waar mogelijk uit te breiden, en ook door Kneppelhout bij nieuwe partijen zichtbaar te maken als juridisch dienstverlener. Je maakt deel uit van de staf en je rapporteert aan het Dagelijks Bestuur (DB). De doelstellingen ten aanzien van marketing worden vastgesteld door het DB en de partners, maar jij bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het marketingplan met bijbehorend budget, gebaseerd op deze doelstellingen.
Geïnteresseerd? Hier vind je de volledige vacaturetekst.

 

Juridisch secretaresses

Regelmatig hebben we vacatures voor juridisch secretaresses: op junior, medior en senior niveau. De juridisch secretaresse biedt secretariële en administratieve ondersteuning aan onze advocaten. Mede door jouw inbreng worden onze klanten optimaal bediend. Onder jouw taken vallen onder meer het uitwerken van correspondentie, processtukken en overeenkomsten. Ook ben je in voorkomende gevallen het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Als juridisch secretaresse heb je de opleiding MBO secretarieel/Schoevers of vergelijkbaar succesvol afgerond. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (zeer) goed en Microsoft Office kent geen geheimen voor je. Je bent flexibel, representatief, assertief en weet van aanpakken.

Spreekt ons kantoor je aan? Kijk dan of er een passende vacature beschikbaar is onder Alle vacatures. Zit er geen passende vacature tussen? Dan kun je je open sollicitatie (incl. motivatiebrief en CV) sturen aan Marije Levering.